Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος
Τέλειες εγκαταστάσεις υγραερίου
ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LPG/CNG

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


Πριν την εγκατάσταση:

 

  • Προτιμήστε επώνυμα, δοκιμασμένα και αξιόπιστα kit μετατροπής του αυτοκινή του σας. Εμείς επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την LPGTech, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα στο χώρο της υγραεριοκίνησης.
  • Το συνεργείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και πιστοποιήσεις για την μετατροπή καθώς και να έχει εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Στην εταιρία μας θα βρείτε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο service και την υποστήριξη.
  • Το συνεργείο υγραεριοκίνησης θα πρέπει να μπορεί να παράσχει τεχνική βοήθεια και υποστήριξη και μετά τη μετατροπή.
Μετά την εγκατάσταση:

  • Η πλήρωση της δεξαμενής υγραερίου δεν πρέπει να ξεπερνά το 80% του όγκου της λόγω διόγκωσης του υγραερίου σε περιπτώσης μεγάλων θερμοκρασιών. Εάν ο κατασκευαστής αναφέρει π.χ ότι το ρεζερβουάρ είναι 60 lit αυτό πρέπει να γεμίσει από 45 έως 50 lit . Τα βενζινάδικα σταματούν να γεμίζουν με το κτύπημα της αντλίας  περίπου στα 30 lit . Μπορεί όμως να συνεχίσει να γεμίζει  με υπομονή και σε αργότερο ρυθμό μέχρι 50 lit.
  • Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την ασφαλιστική εταιρεία σας γιατί η ασφάλεια σας δε θα σας καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος, αν χρησιμοποιείτε υγραεριοκίνηση χωρίς να έχετε ενημερώσει


ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ \ ΕΤΑΙΡΕΙΑ \ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αντιπρόσωπος
LPGTECH Εγκαταστάσεις υγραερίου
Χρυσαυγή, Λαγκαδάς ΤΚ 57200
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2394025477
Κιν. 6977214835
Fax 2394020055
Login
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης