Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος
Τέλειες εγκαταστάσεις υγραερίου
ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LPG/CNG

ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Στάθης Δημήτριος -Αποκλειστικός αντιπρόσωπος LPGTECH  Ελλάδος 

LPG TECH

Η εταιρία μας από το 2004 παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων υγραερίου σε όλες τις μάρκες και τους τύπους των αυτοκινήτων, διενεργεί τον έλεγχο των συστημάτων υγραεριοκίνησης διασκευασμένων αυτοκινήτων και εκδίδει πιστοποιητικά καλής λειτουργίας υγραεριοκίνητων αυτοκινήτων για το ΚΤΕΟ.

Τα πλεονεκτήματά που προσφέρουμε είναι η ανταγωνιστική τιμή των εμπορευμάτων, η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Όσον αφορά την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου, διαθέτουμε το πιο πλέον άριστα οργανωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Η μετατροπή γίνεται στο ελάχιστο χρονικό διάστημα, με διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων. Όλα τα συστήματα τοποθέτησής είναι πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα. Παρέχεται και γραπτή 5αετή εγγύηση στην τοποθέτηση των συστημάτων.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Σε κάθε εγκατάσταση υγραερίου που κάνετε στο συνεργείο μας, σας παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση ή 100.000 χιλιόμετρα. Επίσης, παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο σας με όλα τα έγγραφα περασμένο από ΚΤΕΟ.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η LPGTECH  είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη Πολωνική εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης. Ξεκίνησε απ'τα συστήματα υποπίεσης με τον διαδοχικό ψεκασμό εώς τα αναπτυγμένα συστήματα ψεκασμού υγραερίου και άμεσου ψεκασμού. Έχει δημιουργήσει μια σειρά προιόντων που αναγνωρίζονται όχι μόνο στην εγχώριο αγορά αλλά και σε όλο το κόσμο και διευρύνει συνεχώς την ομάδα πελατών και των προιόντων της. Η LPGTECH γκρέμισε την πεποίθηση ότι στο τομέα της εγκατάστασης υγραέριου δεν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης και πρόσφερε στο κόσμο νέες και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις υγραερίου που συνδυάζουν την καινοτομία στην τεχνική σκέψη και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες ταυτόχρονα εκπλήσουν με την απλότητα τους. Η LPGTECH δίνει μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των δικών της εγκαταστάσεων και την επεξεργασία συγκεκριμένων εξαρτημάτων στην εγκατάσταση του υγραερίου, ξεκινώντας από τα ηλεκτρονικά συστήματα που υποστηρίζονται από το αυθεντικό, δικό τους λογισμικό, μέσω των συστημάτων των μπεκ ψεκασμού και καταλήγοντας στους πνεύμονες υγραεριού. Τα εναλλακτικά συστήματα τροφοδοσίας οχημάτων τους, λειτουργούν ιδανικά και με το LPG (υγραέριο) καθώς και με το GNG (φυσικό αέριο) και γι'αυτό γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Έχει τα δικά της γραφεία σχεδιασμού και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει πολύ γρήγορα τις εγκαταστάσεις της στα πιο σύγχονα και απαιτητικά οχήματα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Ενημερωθείτε για την υγραεριοκίνηση. Τι είναι ακριβώς; Ποια είναι τα οφέλη, οι μετατροπές, η ασφάλεια και οι πιθανές δυσκολίες. Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση, τη συντήρηση αλλά και τον έλεγχο ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων με υγραεριοκίνηση.

Εδώ θα βρείτε απαντημένες τις συχνότερες ερωτήσεις σας σχετικά με μια εγκατάσταση υγραερίου.
Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα απο μια εγκατάσταση υγραερίου.
Πληροφορηθείτε για την νομοθεσία σχετικά με την υγραεριοκίνηση και το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου σας.
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του υγραερίου.
Οι συμβουλές μας πριν και μετά την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας.
Δείτε ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των εξαρτημάτων μιας εγκατάστασης υγραερίου που κατασκευάζονται από την LPGTECH Sp.z o.o;ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ \ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αντιπρόσωπος
LPGTECH Εγκαταστάσεις υγραερίου
Χρυσαυγή, Λαγκαδάς ΤΚ 57200
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2394025477
Κιν. 6977214835
Fax 2394020055
Login
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης