Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος
Τέλειες εγκαταστάσεις υγραερίου
ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LPG/CNG

TECH-200


TECH-200

  • Εγκέφαλος LPG/CNG
  • Επιλογή ψεκασμού αερίου για 4κύλινδρους κινητήρες.
  • Αυτόματη διάγνωση, ανίχνευση βλαβών και λαθών εγκατάστασης
  • Αλγόριθμος TECH και αυτόματο σύστημα προσαρμογής
  • Πλήρης προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις
  • Λογισμικό ρύθμισης με τις επιλογές TECH & STANDARD
  • Πλαστικό περίβλημα
  • Εγγύηση 5 χρόνια

Η σειρά TECH-200 αποτελείται από σύγχρονους εγκεφάλους με 48-pin μικροεπεξεργαστή , είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι για 4κύλινδρους κινητήρες, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με την εργονομία. Ο επεξεργαστής ελέγχου της αυτόματης βαθμονόμησης και των συστημάτων συνεχούς παρατήρησης και διορθώσεων είναι κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό περίβλημα από πλαστικό με διαστάσεις 114 x 140 x 36 mm. Το υλικό αυτό φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το περίβλημα από αλουμίνιο. Έτσι ο εγκέφαλος είναι μικρός και ελαφρύς και εύκολα μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε κάθε αυτοκίνητο.

Ο TECH-204 περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εγγυάται άριστη ποιότητα και επιδόσεις. Η αυτόματη διόρθωση και η αυτοπροσαρμογή του συστήματος δεν θα έπρεπε να σας πάρουν πάνω από ένα τέταρτο για την ρύθμιση του. Η λειτουργία αυτόματης προσαρμογής του συστήματος σας εγγυάται τη λειτουργία της εγκατάστασης στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα. Επίσης παρακολουθεί την συνεχή λειτουργία του συστήματος και αν χρειαστεί διορθώνει το χρόνο ψεκασμού υγραερίου.

Ο TECH-224 είναι η εκτεταμένη έκδοση του εγκεφάλου 204. Ο πολύ καλύτερος επεξεργαστής του εγκεφάλου αυτού, επιτρέπει να ελέγξετε το σύνολο της εγκατάστασης ακόμη πιο αποτελεσματικά καθώς εξυπηρετεί πρόσθετες λειτουργίες λογισμικού όπως τη μέτρηση της θερμοκρασίας του εγκεφάλου, την εξυπηρέτηση των ακινητοποιημένων πλαισίων και πιο γρήγορο παλμοσκόπιο (λεπτομέρειες). Επιπλέον οι μετρήσεις των χρόνων ψεκασμού είναι ακόμη πιο ακριβείς σε σχέση με την στάνταρ έκδοση.
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της σειράς TECH-224 είναι το εμπλουτισμένο λογισμικό με τον δεύτερο ρυθμιστή που επιτρέπει την ρύθμιση του μείγματος σε χαμηλές στροφές χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνετε αυτόματη βαθμονόμηση και επιτρέπει μόνιμη καταγραφή πληροφοριών μέσα στον εγκέφαλο σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες εμφάνισης ενός συγκεκριμένου λάθους.

 


Εγκέφαλοι που δεν πωλούνται:

TECH-214 ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ \ ΠΡΟΪΟΝΤΑ \ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ LPGTECH \

TECH-200

ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αντιπρόσωπος
LPGTECH Εγκαταστάσεις υγραερίου
Χρυσαυγή, Λαγκαδάς ΤΚ 57200
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2394025477
Κιν. 6977214835
Fax 2394020055
Login
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης